Keväällä minulla oli suuret suunnitelmat, että ehdin kesän aikana keskittymään enemmän blogin päivittelemiseen. Mutta kaikki ei aina tapahdu suunnitelmien mukaan, kesäloma oli ja meni, taisin saada jopa kaksi päivitystä aikaiseksi "kesäloman" aikana. Tuntui että tekemistä olisi ollut vaikka miten paljon ja kuitenkin vähintään puolet jäi tekemättä. Kesä kului pääosin töiden ja autoremontin merkeissä, koruilua ja perhettä kuitenkaan aivan kokonaan unohtamatta. Koulu alkoi taas viimeviikolla joten edelleenkin päivityksiä taitaa tulla harvakseltaan.

Kissankello alkaa olla vanha juttu, mutta ihan kiusallanikin ajattelin laittaa pari uutta näytille...

2014083.jpg

925-hopeaa, sininen n.5mm safiiri

2014103.jpg

925 hopeaa, 4mm kirkas synteettinen spinelli

Jottei homma menisi pelkästään vanhan kertaamiseksi, niin pitää esitellä jotain uuttakin. Lupailin jo aikaisemmin samaan sarjaan myös sormusta ja sekin tuli lopulta tehtyä. Suunnitelmia oli monia mutta sormus oli tilaustyö ja tämä versio miellytti tilaajaa eniten. Sormuksessa on käytetty osittain samaa ideaa kuin lehtisormuksessa. Valitettavasti en onnistunut kuvaamisessa mitenkään hyvin ja ehdin jo luovuttamaan sormuksen ennen kuin pääsin tarkastelemaan otoksia.

1697262.jpg

925-hopeaa, 3mm sininen safiiri

Kissankelloteema poiki myös toisen uuden korun, Lehtiriipuksen. Työkaveri tilasi riipuksen jossa on kissankellosta ainoastaan varren alaosa lehteen asti, riippumassa lehti alas päin.

1808461.jpg

925-hopeaa

Olen edelleenkin pyrkinyt siihen etten tekisi kahta täysin samanlaista kukkaa.

-Hämis-