Korujen kuvailemiset ja kuvien käsittely on edelleen vaiheessa. Mutta jotain saa kuitenkin vaihteeksi lisätyä.

Pidemmittä löpinöittä, ensimmäiseksi solmionpidike joka meni 60-vuotislahjaksi. Päivänsankari on tehnyt työnsä säiden parissa, joten päätin tehdä keskelle hieman tyylitellyn auringon. Keskiosa koostuu kahdesta hopealevystä sahatusta auringosta, joiden välissä on juotettuna hopeapallot pitämässä osia erillään. Ketjuna muinaisketju ja molemmin puolin aurinkoa pieni pätkä kuningasketjua. Ketjut on kiinnitetty lenkillä suoraan hopeapallon taakse.

1808477.jpg

925-hopeaa, Kivi:pyöröhiottu tiikerinsilmä.

Seuraavan riipuksen tein tilaustyönä. Koru on vanhastaan tuttu seitti, jossa kivi välissä, mutta samanlaisen tekemistä piti jälleen välttää. Seitti sai 5-kulmaisena hieman terävämmät kulmat ja pari uutta koukeroa. Lisäksi tällä kertaa kivenä on kaksoiskartiollinen kristalli joka ei pääse liikkumaan yhtä vapaasti, kuin aikaisemmissa versioissa.

1942269.jpg

925-hopeaa, kristallia

Ja tällä erää viimeisenä pakotettu sydänriipus. Tämän tein hääpäivän kunniaksi vaimolleni. Sydän on pakotettu pikipadassa ja tausta juotettu. Riipuslenkin juotin kiinni suoraan korun taustaan, jolloin sydän on kaulassa jälleen hieman kallellaan ;)

2014110.jpg

925-hopeaa

Tälläinen setti tällä kertaa.

-Hämis-