Jotenkin tuntuu siltä, etten ole vielä saanut harjoittelun jälkeen käännettyä rauhallisempaa työtahtia päälle. Seuraavan pläjäys sopinee enemmän ja vähemmän otsikon alle.

Ensimmäisena Hello Kitty riipus. Katinnaama on menossa myöhemmin lahjaksi eräälle nuorelle neidille. Riipuksen toteutukseen kopioin idean työharjoittelupaikasta.

925-hopeaa

Riipus numero kaksi, Kisu ja kuu, on kummitellut mielessäni jo hieman pidemmän aikaa. Suurimpana ongelmana oli etten osannut piirtää tunnistettavaa kissaa siluettina. Mutta lopulta jokin napsahti kohdalleen ja sain aikaan luonnoksen jonka edes itse tunnistan kissaksi. Koru on yksinkertaisesti sahattu levystä ja naputeltu pylkyn päällä hieman kaarevaksi. Kuuhun naputtelin kevyesti pintakuviota kuulapäävasaralla, kissa on matattu palloterällä ja tietenkin patinoitu.

925-hopeaa

Pienen aasinsillan kautta tähän on vielä pakko sovittaa kissankello riipus jota en ole ihan pelkältään viitsinyt aikaisemmin julkaista, kun ei enää mikään uusi juttu ole. Tämän tei syssymmällä syntymäpäivälahjaksi.

925-hopeaa, synteettinen spinelli

Viimeinen kuva on lavastettu ihan omassa keittiössä ;)

-Hämis-