Päivitys samalla systeemillä kuin viimeksikin, eli hieman vähemmillä höpinöillä. Jostakin syystä kuvat laahaavat kaksi - kolme kuukautta tuotantoa perässä. Osasyynä viivytykseen on sekin, että tilaustöiden pitää mielestäni olla asiakkaalla reilusti ennen kuvien julkaisemista, mutta aika pitkälti tuntuu aika loppuvan kesken. Ensimmäiseksi kuitenkin aivan tuorekin tapaus.

Eli Tukes hyväksyi nimileimahakemukseni. Leimoja odotellessa tuli melkein kaluttua kynnetkin loppuun, eikä Itellan työtaistelut yhtään helpottaneet tilannetta. Leimat saapuivat lopultakin viimeviikolla ja viralliset todistukset leimausoikeudesta tulivat tänään postin mukana.

Ensimmäisenä koruna Ankkuriplektra, valmistettu tilaustyönä asiakkaan lähettämän ankkurinkuvan pohjalta. Ankkurin paksuus on noin 0,5mm muoto on kaiverrettu käsin.

925-hopeaa   uniikki Tilaustyö

Seuravaksi kiillotettu perusplektra, tilaustyö sekin. Plektraan tuli lisäksi taakse päivämäärä sekä eteen saajan nimikirjamet käsinkaiverrettuna monogrammina. Mutta julkaisen kuitenkin vain kaivertamattoman kuvan sillä kaiverrus ei ole omaa käsialaani.

925-hopeaa, tilaustyö

Ja aina pitää johonkin väliin mahtua hämähäkki ;)

925-hopeaa, aurinkokivi, tilaustyö

Seuraavaa riipusta tuli tehtyä 5kpl piensarja joista 4 meni kiitoslahjaksi  pojan päiväkotitädeille, Kiitos vielä kerran  erinomaisesta hoidosta :)

925-hopeaa, onyx helmi.
Lopuksi vielä varmaan koko kesän  tärkein koru, rippiristi kummitytölle.

ja vielä toinen kuva takapuolelta. Tämä olikin toivottavasti viimeinen koru jonka tein lainaleimoilla. 

925-hopeaa

tällaiset tällä kerralla ;)

-Hämis-