Päätin lisätä hieman haastetta ja yritän tehdä loppukuulle hämähäkin joka päivälle. Ajattelin että se voisi olla sopiva lopetus kuukauden kestäneelle ÄHKimiselle. Ihan joka päivä en välttämättä saa kuvaa esille, sillä vaikka valmistelut toki olen aloittanutkin, ei tämänpäiväisen lisäksi ole muita valmiina. Ja ne pitäisi vielä kuvatakin. Aikataulu ei ilman palkkatyötä olisi kovin tiukka, mutta työt hieman häiritsevät tekemistä. Kahta hämppyä lukuun ottamatta riipukset ovat vapaata riistaa. Toisen annan pojalleni, ja toinen haluaa maailmalle.

Syitä hämppyprojektiin on parikin, ensiksi haluan kokeilla eri kiviä käytännössä, ja toiseksi haastaa itseäni aikataulullisesti, jotta tekeminen ei vallan unohtuisi ;) Ensimmäinen hämppy on varustettu 6*8mm kalsedonilla alias pitsiakaatilla.

925-hopeaa, kivi:kalsedoni

ARVONTA

Ja sitten tosiaan vielä arvonta kuten otsikossa lupailin. Yksi helmikuun hämpyistä lähtee uuteen kotiin, en tiedä vielä mikä, riippuu hieman siitäkin mistä ihmiset pitävät. Mikäli haluat mukaan hämähäkkiriipuksen arvontaan, voit ilmottautua jättämällä kommentin "mukana"  tähän postaukseen, muista jättää myös sähköpostiosoitteesi jotta voin kysellä yhteystietoja mikäli arpa osuu kohdalle. Aikaa ilmottautua on helmikuun 2011 loppuun asti. Voittaja julkistetaan maaliskuussa.

-Hämis-