Viime aikoina on tullut vietettyä hiljaiselämää blogin suhteen. En ole kirjoitellut itse, enkä muidenkaan blogeja pahemmin seuraillut. Hiljaiselo johtuu pitkälti siitä, että kävin katsastamassa parin kultaseppälinjan pääsykokeet, ja käytin lähes kaiken aikani esitehtävien tekemiseen. Ensimmäiseen paikkaan esitehtävänä oli lyijykynäpiirrustus, en ole mikään loistava piirtäjä joten ei siitä sen enempää, kuin että piirreltyä tuli. Toisessa paikassa tehtävänä oli valmistaa päässä käytettävä esine, huomattavasti enemmän minun mieleeni. Vaikkakin taisi hieman mopo karata käsistä ;) Samalla palasin hieman näpertelyni juurille, yllätys yllätys tein hämähäkin seitteineen.

534693.jpg

Materiaalina 925-hopeaa, seitti 1,2mm langasta ja 0,4mm levystä, seitti "kehystetty" muinaisketjulla 1mm langasta 4mm lenkeillä, pään ympäri kiertävä ketju piina 1mm langasta 3mm lenkeillä, säätöketju juotettu 4mm lenkeistä, hämähäkin kivenä pyöröhiottu spektroliitti.

534696.jpg

Ja vielä kuva korusta käytössä työkaverille kiitos, että suostui malliksi (kuvan ottanut M.Peura)

534692.jpg

ja lähikuva hämiksestä

Korulle kertyi painoa yhteensä 67g, hämiksen voi irroittaa ja sitä voi käyttää erikseen vaikka riipuksena. Koru on tehtävänsä suorittanut, luultavasti hämis jää itselleni riipukseksi, piinasta tulee kaulaketju ja seitille pitää keksiä jotain...

kesäkuuta odotellen

-Hämis-