Olen joutunut pitämään pientä taukoa päivityksissä. Ehkä huono selitys, mutta muutenkin pystyn olemaan koneella rajoitetusti, on viime aikoina sekin aika mennyt koulutehtäviin, nippa nappa olen mailit lukaissut. Pakko myöntää, että loppu on ollut silkkaa unisuutta. Kiitos ystävälle joka potki hieman pyllylle.

Nyt kun lopultakin saan jotakin aikaiseksi niin laitanpa esille joululahjakuvia, parempi myöhään kun ei silloinkaan. Ensimmäisenä tulee kummityttöni riipus. Pääosassa mosasauruksen hammas, tai ainakin sellaisena sen messuilta ostin. Lahjansaaja tietää dinoista suurinpiirtein kaiken ja dinosauruksen hammas oli mukana toivomuslistalla.

1149594.jpg

925-hopeaa, mosasauruksen hammas pyöröhiottu musta onyx.

Ja sama roikotin vielä toisesta kuvakulmasta

1149595.jpg

Toisen vanhempani tilasivat lahjaksi koiraharrastajalle. Hopeinen koirariipus jossa keskellä olevan kuvion olisi tarkoitus esittää koiraa. Koira on sahatu skrympatusta levystä ja ympäröivä osuus tasaisesta lisäksi ääriviivoja "tökitty" hieman kaivertimella. Taustalle on juotettu hieman paksumpi yhtenäinen levy ja loppusilaus patinoimalla. Kooltaan riipus on samaa luokkaa kahdeneuron kolikon kanssa.

1149596.jpg

925-hopeaa

Nämä ensialkuun, enemmänkin on kuvattuna mutta kuvat ovat vielä käsittelemättä, yritän saada edistystä silläkin rintamalla ja suorittaa jälleen ryhtiliikkeen, ainakaan yrittänyttä ei laiteta.

-Hämis-